Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

Thursday, January 28, 2010

Buang Masa @ Dataran MPSPK Sungai Petani Ver 2

salam semua,

 
hahahahaha...dari tajuk je aku rasa hangpa semua dah boleh agak kat mana aku ambik gambaq kali ni...hehehe! tempat yang biasa aku dok pi kat SP time malam...gamaknya kat situ jelah tempat yang menarik kat SP bila malam menjelma....happening tu boleh la, semalam aku pi kat situ ramai la jugak orang yang melepak kat situ...

 
kali ni aku pi outing dengan member aku dari kelab MYVIANS, iaitu saudara Hafis Bahariza atau pun lebih glamor dengan nama Fizz Myvians...haha...dia pun pakai Nikon D3000 macam aku, tapi dia beli lagi awai la dari aku...hehe..tak pa, yang penting kita mau belajaq apa yang kita tak tau kan....

 
ok, malam ni aku cuba menggunakan tripod, sebab sblm ni aku dok pi ambik gambaq kat sini asyik terlupa nak bawak tripod ja...smua gambaq macam tak jadi...hahahaha...biasa la tangan amatur, dok shaking ja bila amik gambaq malam...nak pulak shutter speed lama beb! ok la, malas la nak sembang banyak...kat sini aku lampirkan serba sedikit gambaq yang sempat aku snap malam tu...

 
kepada sifu-sifu yang terpandang blog aku ni aku berharap sangat hangpa semua boleh bagi idea, pendapat, kritikan membina...aku nak jugak belajaq apa yang aku tak tau...mintak tunjuk ajaq ye sifu-sifu sekalian...
















oklah, aku rasa takat ni ja untuk kali ni..haha..kita berjumpa lagi di lain blog yang akan menyusul lagi lepas ni...sehingga tu, assalamualaikum, salam sejahtera...zassss...!!

2 comments:

wawa said...

follow ur blog okeh

Jankuzi's Photography said...

haha...thanks...

Post a Comment